söndag 24 januari 2010

My Minds Eye och the Paper Studio papper

Då hade vi den sista nyheten klar. Man kan ju inte scrappa utan papper och frågar ni mig kan man inte klara sig utan My Minds Eye. Två stycken olika serier finns - det är 18 mönster i varje och man kan välja att köpa dom i 30x30 eller 15x15. De mindre är nedskurna. Jag har också en söt serie från the Paper Studio som heter Pink Armadillo - går mest i rosa. Även den i både 30x30 och nedskurna till 15x15.

Sen lyckades jag köpa dubbelt utav Whiff Of Joy's senaste stämpelkit. Vintertema men inte alla är juliga så de går att använda längre fram också. Verkar ju som om snön kommer hänga kvar ett tag :).

lördag 23 januari 2010

Här kommer House Mouse!

Här kommer det sista stämpelföretaget för denna gång. Nu har jag lagt upp stämplar från House Mouse Design och Stampabilities. Visst är de väl söta dessa härliga möss som hittar på allt möjligt tok. Åter igen - ni kommer väl ihåg att det är 14:e februari snart. Det finns många motiv som kan passa till det och även senare tillfällen.

Här kommer några smakprov:


Håll utkik imorgon också, då kommer de sista nyheterna ut!

torsdag 21 januari 2010

Whimsy Stamps nu i Sverige!

Ok dags för nästa stämpelföretag. Ingen mindre än Whimsy Stamps! Dom har så söta och roliga stämplar så jag kan knappt bärga mig innan jag får börja scrappa loss med dessa underbara motiv.

Här kommer några av motiven som finns. De första två passar perfekt nu till Alla hjärtan som är snart. Kom ihåg 14 februari.


Sen har vi riddaren Connor för alla grabbar - finns också en fotbolls spelande Connor och självklart nått får tjejerna - en prinsessa Emma.
En massa olika roliga djur finns, ugglan har varit min favorit länge sedan jag sett den på en massa bloggar runt om i världen.
Kolla in ägaren av Whimsy Stamps blogg : Stamping with Denise för mer inspiration med hennes stämplar och mycket annat.
Vad tyckte ni om dessa stämplar då?
Imorgon kommer mera nyheter! :)

onsdag 20 januari 2010

Nu kommer ett avslöjande....Trumvirvel tack!

Nu ska jag äntligen introducera första delen av det projekt jag hållit på och jobbat med på sistone.

I dessa tider med en otrygg arbetsmarknad kan man inte alltid vara så säker på att det jobb man har varar för evigt - vilket jag har haft oturen att erfara. Det kan också betyda nya utmaningar och idéer. Min idé är en webshop med de roligaste varorna som finns. Och vilka varor kan det vara? Jo - Scrapbook varor förstås :). I första hand Stämplar av alla de slag eftersom mitt pysselhjärta klappar hårdast för det just nu.

Jag testar marknaden på Tradera i första hand för att se om det är möjligt att göra detta till en verksamhet. Jag kommer bara att erbjuda stämplarna till fasta priser vilket jag tycker är bra för då kan man handla direkt när man hittar det man vill ha. Dessutom slipper man vakta auktioner och "minutstrida" med risk att ändå gå miste om stämpeln man bjöd på. Eller så trissas priserna upp till det ofattbara! Hos mig handlar du kvalité stämplar till fasta bra priser!

Nyfiken på vilka stämplar som finns?

Idag har jag lagt upp de första stämplarna och de kommer från Alota Rubber Stamps. Jag har några av varje motiv så hittar ni en stämpel som är avslutad så håll utkik - jag lägger upp en ny så fort jag ser att en blivit såld.Nedan kommer några exempel på vad du kan hitta där. Välkomna in att handla!

Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om stämplarna, priserna eller annat ni kommer på. Mera nyheter kommer inom kort :)!

söndag 17 januari 2010

fredag 15 januari 2010

Penny Black Saturday Challenge

Nu försöker jag åter ta upp detta med utmaningar. Här är de första två från Penny Black Saturday Challenge . Veckans utmaning var två olika skisser man fick välja mellan men jag gjorde ett kort av varje skiss.


lördag 2 januari 2010

Flera julkort från 2009

Här kommer fler av de julkorten jag hann med att göra - en del till försäljning och en del som jag skickade själv.

Först lite småkort som vara rätt kul att göra:

Magnolias gamla motiv är väl för söta? :)
Vintage är nya favorit-temat. Det första kortet blev min absoluta favorit i år och därför skickade jag detta kort till mor och far :).